ODPRITE VRATA NAJNOVEJŠEMU V DOMAČI VARNOSTI

Z DANALOCK PAMETNO KLJUČAVNICO

Pametna ključavnica. Pameten dom. Pametno življenje.

danalock 4 pogledi

Omogoči dostop z
Danapad PIN kodo

Tipkovnica Danapad V3 s svojim vmesnikom Bluetooth za pametno ključavnico Danalock V3 razširja varen in nadzorovan dostop. Ob odhodu od doma vam ni treba več imeti ključa ali telefona. Z Danapadom V3 dostop še nikoli ni bil lažji. Za vsakega gosta preprosto ustvarite kodo PIN, za ostalo pa poskrbi sistem.

danalock pad tipkovnica

Nadzor kjerkoli

Danabridge V3 priključite v električno vtičnico in ga v aplikaciji Danalock priključite na domači Wi-Fi - takrat je pripravljen za seznanitev s pametno ključavnico Danalock. Ne pozabite ga postaviti v domet Bluetootha. Po zaključeni namestitvi lahko kontrolirate Danalock ključavnico kjerkoli in kadarkoli.

danalock bridge vmesnik

Priklop v sistem Danalock

Danalock Univerzalni modul V3 je odlična rešitev za upravljanje elektronskih naprav, kot so garažna vrata in elektronske ključavnice. Upravljate pa jih potem kar s pametnim telefonom. Univerzalni modul namestite v elektronsko krmilno zanko in uživajte v dodatnem udobju brezžičnega nadzora dostopa.

danalock vmesnik
danalock aplikacija na telefonu

Delite dostop z digitalnim ključem

Z aplikacijo za mobilni telefon lahko upravljate in pošiljate digitalne ključe za vaš pametni dom. Programirajte ga tako, da izvajalce in ponudnike storitev na domu, z dodeljenim začasnim digitalnim ključem, spustite v vaš dom sam takrat ko vi to dovolite. Poskrbite, da bodo imeli dostop samo, kadar želite. Ustvarite in pošljite trajne ali začasne ključe za dostop prek SMS-a ali e-pošte. Izberete lahko tudi obvestilo, ko je ključavnica uporabljena.

Podprte platforme za pametni dom

Danalock V3 ima privzeto Bluetooth® in je na voljo v različicah, ki podpirajo glavne pametne domače platforme in prehode: Apple HomeKit, Alarm.com, SmartThings, Z-Wave Plus in Zigbee.

Pri nakupu bodite pozorni, da izberete model, ki odgovarja vašim potrebam.

Združljiv s katerimi koli standardnimi vrati

Danalock V3 je s svojimi adapterji za posamezno državo globalno združljiva. Primerna je za tri najpogostejše vrste standardov: Scandi, Euro in ameriške ključavnice.

Kliknite tukaj in si oglejte navodila za montažo za EU standard.

Stanovanjski objekti

Scroll to top