Transport

Transport

Icon

Zakaj SALTO

Za transport

Rešitve SALTO po vsem svetu uporabljajo na letališčih, železniških, podzemnih in avtobusnih postajah, v pristaniščih, skladiščnih in distribucijskih centrih.

Zagotavljanje varnega in priročnega okolja za zaposlene, obiskovalce in zunanje osebje:

Posebne SALTO funkcije

Matrične funkcije in lokacije

Večkratna kombinacija uporabnikov do vrat in njihovih različnih funkcij lahko včasih povzroči težave s ključi pri pripravi načrta dostopa. Funkcija Matrix Access poenostavlja povezavo med uporabniki in vrati, s čimer je načrtovanje dostopa preprosto in enostavno.

Posebne SALTO funkcije

Mobilne rešitve

S SALTO tehnologijo JustIN lahko pametne telefone udobno in varno vključite v rešitve za nadzor dostopa. Ena od možnosti je JustIN Mobile, ki omogoča odpiranje BLE dostopnih točk s pametnim telefonom. Poleg tega SALTO ponuja JustIN mSVN, ki pretvori pametni telefon, ki podpira NFC, v mobilno točko za posodobitev ključev.

SALTO rešitev JustIN Mobile uporablja tehnologijo BLE za komunikacijo med pametnim telefonom, ki podpira BLE, in elektronskimi ključavnicami SALTO. Mobilni ključ pošlje preko spleta iz programske opreme za upravljanje ProAccess SPACE v nameščeno aplikacijo JustIN Mobile na registriranem in preverjenem pametnem telefonu končnega uporabnika. Končni uporabnik prejme sporočilo, da so bile podeljene pravice dostopa, zato ni treba nič drugega, kot da pametni telefon predstavite na ključavnico, da potrdite dostop in odprete vrata! Ves prenos podatkov in sam mobilni ključ sta šifrirana in zaščitena pred kloniranjem. JustIN Mobile se lahko uporablja skupaj z ali kot nadomestitev RFID ključev.

Tehnologijo JustIN mSVN (mobilno navidezno omrežje SALTO) je razvil SALTO za oddaljeno posodabljanje pravic dostopa in uporablja mobilne komunikacije, aplikacijo JustIN mSVN in pametni telefon, ki podpira NFC. mSVN omogoča posodabljanje pravic dostopa v realnem času in na daljavo, vključno z lokacijami, kjer ni na voljo nobenega online čitalca. Pravice dostopa in informacije o črnem seznamu se pošljejo preko spleta s pomočjo ProAccess SPACE pooblaščenim in registriranim uporabnikom v aplikacijo mSVN. Pametni telefon, ki podpira NFC, nato služi kot točka posodobitve za poverilnice DESFire EV1, tako da kljub na poti je varnost zagotovljena.

salto aplikacija JustIN na telefonu

65000

Vrat

4000000

Uporabnikov

256

Časovnih zon

256

Koledarjev

Transport

Scroll to top