Državne ustanove

Državne ustanove

Icon

Zakaj SALTO

Za državne ustanove

Rešitve SALTO se uporabljajo tudi v vseh vrstah stavb javne uprave, kot so prostori mestnih in mestnih svetov, državna in zvezna uprava, ministrstva, parlamenti, vojaške baze, policija in sodišča.

Zagotavljanje varnega in priročnega okolja za zaposlene, obiskovalce in zunanje osebje:

Posebne funkcije SALTO za vladne aplikacije

Lockdown

SALTO uporabnikom omogoča varnostno zaklepanje nepremičnine v primeru varnostnih incidentov. Zaklepanje lahko izvedete na daljavo prek brezžičnih ključavnic ali lokalno na izrezih AMOK. To povečuje varnost tako zaposlenih kot obiskovalcev.

Obsežna paleta izdelkov

Zelo široka paleta rešitev SALTO je primerna za uporabo pri vseh vrstah vrat, vključno z zgodovinskimi ali arhitekturno navedenimi vrati.

Mobilna rešitev

SALTO-ove mobilne rešitve z našimi aplikacijami JustIN prinašajo resnično uporabnost in prilagodljivost nadzora dostopa. JustIN mSVN (mobilno navidezno omrežje SALTO) omogoča posodabljanje pravic dostopa osebe na daljavo z uporabo aplikacije JustIN mSVN SALTO za pametne telefone, ki podpirajo NFC. Ta rešitev je izjemno primerna za mobilno osebje in vzdrževalce, ki obiskujejo oddaljene kraje, ali osebje, ki potrebuje le kratek in pravočasno dostopen dostop. Poleg mSVN, rešitev SALTO, ki temelji na BLE, JustIN Mobile Key, uporabnikom omogoča uporabo pametnega telefona kot ključa. SALTO-ove mobilne rešitve so neodvisne od proizvajalca pametnih telefonov.
salto produkti

65000

Vrat

4000000

Uporabnikov

256

Časovnih zon

256

Koledarjev
Scroll to top