Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove

Icon

Zakaj SALTO

Za zdravstvene ustanove

Rešitve SALTO se po vsem svetu uporabljajo v zdravstvenih okoljih, kot so bolnišnice in klinike, domovi za ostarele in osebe s samopomočjo, zdravniške / zobozdravniške službe, oskrba na domu, socialni centri in skupinska stanovanja.

Zagotavljanje varnega in priročnega okolja za zaposlene, obiskovalce in zunanje osebje:

BioCote®

SALTO posebnosti za zdravstveno industrijo

BioCote® tehnologija srebrovega iona

SALTO Systems v partnerstvu z BioCote® uporablja to vodilno protimikrobno tehnologijo srebrovih ionov, ki pomaga odstraniti do 99,99% mikrobov s površin izdelkov, da pomaga zagotoviti čistejše, varnejše in higienskejše okolje za osebje, obiskovalce in bolnike.

XS4 NEO ročaj

Ročaji XS4 NEO cilindrov so bili zasnovani za izboljšanje delovanja elektronskih cilindrov XS4 NEO. Primerni za uporabo v zdravstveni industriji, ti ročaji nudijo BioCote tehnologijo.

mSVN

JustIN mSVN (mobilno navidezno omrežje SALTO) omogoča posodabljanje pravic dostopa osebe na daljavo z uporabo aplikacije JustIN mSVN SALTO za pametne telefone, ki podpirajo NFC. Ta rešitev je izjemno primerna za mobilno osebje, vključno z delavci na domu, ki lahko na daljavo posodobijo svoje poverilnice za dostop, ne da bi morali uporabljati žično posodobitveno točko v osrednjem objektu.

65000

Vrat

4000000

Uporabnikov

256

Časovnih zon

256

Koledarjev

Zdravstvene ustanove

Scroll to top